Genki Sudo in World Order posvečajo nov video žrtvam potresa in cunamija na Japonskem

Genki Sudo (須藤元気), znani japonski borec mešanih borilnih veščin in kickboxinga, ki se je pred nekaj leti posvetil glasbeni karieri, je s svojo skupino World Order kmalu po potresu na Japonskem izdal nov glasbeni video “Machine Civilization”.

Kot je bilo za pričakovati (za vse, ki poznajo to skupino), pesnitev odlikuje odlična koreografija in njihov razpoznavni realnočasovni slow motion stil.

Genki Sudo, ki je avtor osmih knjig in budist, poznan po svojem motu “We are all one” (“Vsi smo eno”), je ob videu na YouTube 18. marca zapisal tudi sporočilo, ki daje misliti. V prevodu zveni nekako takole:

Katastrofe brez primere, ki se odvijajo na Japonskem, potresi, cunamiji in jedrske eksplozije, bodo na nek način spremenile našo prihodnost. To je sporočilo, ki ga želim posredovati z World Order. Katastrofe, ki se dogajajo, vidim kot neke vrste prelomnico v civilizaciji. Menim, da je prišel čas za spremembe in revolucije, ko bodo ljudje sveta zaživeli skupaj z Zemljo napram sedanji moderni družbi, ekonomiji in politiki.

Vsaka nesreča je nevtralna. Čeprav tavamo v globoki temi, verjamem, da lahko premagamo vse, če se vsak od nas upre svojim strahovom in se sooči s stvarmi na pozitiven način.

Svet se ne bo spremenil sam. Mi se moramo spremeniti, vsak posameznik, eden po eden. To je tisto, kar bo spremenilo svet. Noč je najbolj temna tik pred zoro. Dvignimo se skupaj, da pozdravimo jutro, ki bo resnično svetlo za človeštvo.

Vsi smo eno.

Pesem Machine Civilization ponujajo kot brezplačni mp3, ki se lahko naloži tukaj.

Oglejte si še nekaj drugih komadov od World Order:

V Tokiu:

In na ulicah New Yorka:

One response to “Genki Sudo in World Order posvečajo nov video žrtvam potresa in cunamija na Japonskem”

  1. Venet says:

    Genijalni so.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *