Kako prebroditi mrzlo zimo z enim samim puloverjem

Letošnja surova zima je premrazila velik del Japonske. Kako naj v takih pogojih preživiš? Bloger po imenu Sebuyama, ki piše za humoristično stran Omocoro, je prišel na genialno idejo,  kako zimo prebroditi čim topleje in poceni brez nepotrebnega trošenja elektrike. Vse, kar rabiš za samogrelno Sebuyama metodo, je namreč le en pulover in absolutno nič drugega (izzvzemši nekaj poguma, če gres ven na ulico).

Predstavljamo njegov vodič za preživetje v zimskih dneh:

Kot se na sliki opazi, Sebuyamo zebe, od mraza se trese, a nima denarja, da bi kupil obleko. V sobi ugasne grelec, da bi prihranil elektriko. Ima le en rožnati pulover in pokaže nam, kaj z njim narediti.

Najprej v rokave vtakneš noge…

Potem še glavo…

Dobro je seveda, da si fleksibilen…

Še malo…

… in to je to! Ta tehnika oblačenja morebiti zgleda malo komplicirana, a ko jo enkrat obvladaš, ti prinese toploto in udobje.

Sebuyama je sedaj pripravljen za preizkušnjo na terenu.

Sprehod po soseski je Sebuyamo utrudil, zato se malo spočije na pločniku. Zanimivo je, da mu je v pulovru tako toplo, da niti ne opazi, da je naslonjen na kup snega.

Bo besedah Sebuyame, je hoja na tak način malo težavna, a pozitivna stran tega je, da je to obenem tudi dobra telovadba.

Pri bližnji trgovini z zelenjavo kupi pečen sladki krompir. Opazimo, da je prodajalec prijazen, navkljub nenavadnemu izgledu Sebuyame.

Sebuyama počiva na manjšem trgu, kjer bo skušal pojesti sladki krompir.

Očitno je, da ima pri jedi težave, a kmalu ugotovi, da še vedno lahko uporablja roke, ki se skrivajo v puloverju!

Kot torej vidimo, je Sebuyama metoda odlični način za prebroditev zime, ne glede na to, če dneve preživljaš v hiši ali na prostem. Lahko sediš, hodiš, kupuješ in ješ! Kaj bi še hotel drugega?

Via:
http://picup.omocoro.jp/?eid=1873 http://en.rocketnews24.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *