Nov viralni videospot skupine OK Go je posnet na Japonskem

Po interspletu trenutno kroži nov videospot ameriške skupine OK Go z naslovom ‘I Won’t Let You Down’. Video z odlično izpiljeno koreografijo, ki je bil posnet na Japonskem, je narejen v enem samem kadru, brez rezov ali posebnih efektov!

Pri snemanju so uporabili posebni dron s kamero, izvajalci pa so se vozili na osebnih vozilih UNI-CUB od Honde. Članom skupine dela družbo 2,328 plesalk (in prav toliko dežnikov).

Najprej so celotno rutino posneli 11 krat (za kar je bilo potrebnih 44 kadrov), nato so izmed teh 11 posnetkov izbrali 3, ki so se jim zdeli dovolj dobri. Za finalni in najboljši posnetek so izbrali tega, ki ga vidite v zgornjem videu. Filmanje je trajalo 4 dni, vadili pa so cel mesec.

Video je režiral Morihiro Harano. Koreografija je delo ekscentričnega japonskega koreografa po imenu Air:man. Posneto je bilo na Longwood Station v prefekturi Chiba blizu Tokia.

Režiser omenja, da mu je bil najbolj všeč končni del, kjer se dron dvigne na višino 700 metrov, glasba utihne in se odkrije pogled na vso množico plesalcev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *